• Åhhh hvor det lyder som en skøn dag ! Jeg savner Bornholm, når jeg nu læser dit indlæg…uh, der er så hyggeligt i Snogebæk ! Altså jeg er ikke bornholmer, men som barn har vi ferieret meget derovre. Vi boede altid i den gamle fyrmesterbolig (mener at kunne huske, at den lå tæt ved Dueodde…helt ud til landevejen). Det der geocaching må jeg vist lige kigge lidt nærmere på…for med 2 raske drenge må det da lige være sagen..også når vi sådan campere og cykler rundt både herhjemme og i udlandet.

 • Rikke Eskildsen

  Det lyder bare dejligt. jeg tror at du har et “hyggegen”, det lyder altid så hyggeligt når I/du er afsted :0)

 • Annika

  Hygge? Hvad er det?
  og jo tak – vi elsker vist alle at hygge i vores familie.
  Hygge er – at være sammen mens man har det rart, på en eller anden måde.

  Sjovt nok føler jeg at Bornholm er “hjemme” (uden at ville bo her), meget mere end jeg forventede nogensinde vi ske.

  Det bedste er dog vandet – elsker at være ved vandet. Det savner jeg ved Ringsted.