• Rikke

  Nu er jeg nødtil at vide noget mere om det geochaching…. Jeg har luret at det er noget med at finde poster, men at der lige frem var en kasse med noget i vidste jeg ikke. Vil du prøve at forklare mig hvad det helt præcist går udpå?..Jeg synes det lyder sjovt og noget man evt. kunne tage hele familien med på.
  Rikke

 • Rikke

  Flot kasse forresten :0)

 • Annika

  Hej Rikke..
  Jamen vil jeg rigtigt gerne, hvis du kigger foroven i min menu er der et par punkter, som har med Geocaching at gøre :)
  – og tak.

 • Rikke Eskildsen

  Jeg har opdaget indlægene (er vist lidt mere frisk i dag;0)). Og jeg tror jeg skal se om ikke Jesper er med på det, det lyder som allertiders undskyldning for at komme lidt omkring, tror også de er noget for drengene. :0)

 • Annika

  Det med at drengene også vil synes det er noget, kan jeg let tro – så håber da at Jesper er med på den.
  Der er flere scrappere der er “faldet i”, og deres børn nyder det vist alle :)

  Skriv endelig en mail/msn, hvis I har spørgsmål.