• Sikke meget du nåede i går, jeg kan da godt forstå du er træt i dag. Super sød rygsæk og de blomster ser da for lækre ud måske har du en vejledning som du ikke har noget imod at dele med en som ikke lige synes at pengepungen var til Ryslinge ;o)

  Knuzzer
  Pialine

 • Annika

  Tusind tak Pialine.
  Selvfølgelig vil jeg gerne prøve at vise hvad og hvordan vi lærte det – hvis du selv kan justere niveauet opad.. For vi havde jo nogle gode lærere igår :)

 • Hej Annika

  Dejligt at hilse på dig på Convention og nu fik jeg så endelig set et billede af elefanten :-)

  Knus Bitten

 • Super flotte ting du fik lavet :) Ærgeligt jeg ikke kunne komme med på convention :(

 • Ja, så gik der endelig en prås op for mig – vedr. Craft Robo…Lige nu går jeg og leder efter en bette sag jeg så kan tegne over og lave en prøve-udskæring af…Desværre er denne uge optaget…så jeg håber ikke jeg har glemt noget – når jeg begynder for mig selv – Tak for undervisningen Annika – du er super

 • Annika

  Tak for rosen :$
  I er jo altid velkomne til at spørge, for nogle gange, så er det bare et lille hint og at prøve det et par gange der skal til.