• Glædelig jul og godt nytår. Håber alle er friske igen. Var der slet ikke ballade over den risalamande? Jeg tror min familie var flippet helt vildt ud, hvis jeg havde serveret det for dem hihi

 • Annika

  Hej Charlotte…
  Nej, ingen ballade – min familie ved at jeg elsker at lave tingene anderledes, og at “provokere” på denne relativt uskyldige måde… (og de få der måske bliver provokeret, ved også at kæfter de op, bliver jeg bare værre) ;)

  Vi var jo så også 16-35år pånær 2 der var lige omkring de 50, så det med gamle tante Olga og ikke røre ved traditionerne, kan vi let springe over :)

  Nå må vi se hvad jeg finder på næste gang jeg kan røre ved grøden ;)

 • Rigtig glædelig jul :) hvor ser den ris a la mande bare HELT fantastisk ud! Det vil jeg prøve til næste år!!! Ser ud som om I havde en dejlig aften, og sikke nogle lækre gaver du fik! Fortsat god jul :) og godt nytår.

 • piabau

  Rigtig glædelig jul, dejlig farverig ris a la mande.

 • Hold da op en farverig ris a la mande; ) God humor: )