• Ka du ha en rigtig go tur.

  Jeg forsoeger at foelge lidt med – spaendene og sidde her og foelge dig.

  Er Palm Springs specielt geocaching-spaendende?

  mvh Aksel

 • Annika

  Hejsa Aksel..
  Ja prøver at nå at få lidt på, men tekniske problemer i morges (vågnede kl 4 :\) gør at jeg er “bagefter”.. Har jo ikke så god tid til det.

  Palm Springs har et team der hedder “Wheeler Dealer” som vi har hørt godt om, og har heldigvis haft succes med en del af deres idag. De er ofte kamufleret godt ind i omgivelserne :D Desværre også en stak ufundne, men sådan er det jo.
  Synes ikke byen er slem at cache i, og det er jo en helt anderledes en, end jeg forventede, forventede mere ala storby, men det er lave bygninger, en by omgivet af bjerge….
  Der er diverse trails udenfor også, dem har vi dog ikke taget nogle af. Både pga. tid, energi og ikke tjekket op på terræn.
  Men når man står i byen i over 20grader og steger, ser bag ens hotel, ser op på et bjerg og der er sne på toppen virker det uvirkeligt.

 • Stine Sulbæk

  Fortsat god tur. Ja, du får nok ikke så meget tid til at skrive som du havde håbet. Jeg kommer altid bagefter derovre, for når man så endelig er landet et sted og faldet lidt til ro, så melder trætheden sig ;-)